Sestavina v naši ampuli, s katero sem mislila, da bom brezmadežno zanosila :D

Sestavina v naši ampuli, s katero sem mislila, da bom brezmadežno zanosila :D

Moringa Pterygosperma Seed Extract, ko sem to sestavino prvič prebrala, sem prebrala Morning sperma Extrac, sem se že ustrašila, da bom zaradi nje zanosila :D. No, pa sem šla še enkrat prebrat in malo raziskat. Tako, sem ugotovila, da je to ena izjemna sestavina, ki jo vsebuje AMPULA za nego obraza DETOX ANTISTRES.

Seveda je brez GSO, brez konzervansov ter drugih dotakov. Je 100% biorazgradljiva. Gre za naravno mešanico vitaminov in mineralov.


Biti v stiku z našim naravnim okoljem nakazuje, da smo v stiku z našim notranjim bitjem.

Derivate Moringe so v indijskih kulturah uporabljalji za kulinarične in tudi za medicinske namene. Majhni užitni stroki so podobni zelenemu fižolu in imajo okus podoben belušom. Celoten del rastilne je užiten tudi surov.

Drevo Moringa je znano kot DREVO ŽIVLJENJA


ZNANOST:

Drevo Moringa znanstveniki štejejo, kot eno najkoristejših dreves na svetu. Seme Moringa ima visoko stopnjo močnih antioksidantov, kot so vitamin C, beta karoten, železo in kalij. 

Vitamin C deluje kot antioksidant, ki pomaga osvoboditi telo radikalov, ki jih povzroča oksidacija lipidov, kar je posledično pomeni, da zmanjšuje znake staranja. 

Vitamin C in njegovi derivati so prav tako koristni za povečanje sinteze kolagena, kar pomaga okrepiti strukturno podporo, ki oogoča preprečevanje staranja in gubanja. 
Znanstveniki, ki preučujejo rastline za človeško prehrano, štejejo za eno najkoristnejših dreves na svetu, moringa drevo (Moringa oleifera) proizvaja večnamensko seme moringa. 

Moringa seme ima visoko stopnjo močnih antioksidantov, kot so vitamin C, beta karoten, železo in kalij in je zaradi svoje botanične privlačnosti edinstveno primeren za kozmetične namene. Vitamin C deluje kot antioksidant, ki pomaga osvoboditi telo radikalov, ki jih povzroča peroksidacija lipidov, kar ima za posledico zmanjšane znake staranja. Vitamin C in njegovi derivati ​​so prav tako koristni za povečanje sinteze kolagena, kar bo pomagalo okrepiti strukturno podporo, ki omogoča preprečevanje staranja in gubanja. Pomaga izboljšati stanje hiperpigmentacije, ki nastanejo zaradi strukturnih poškod.

Beta karoten

Telo uporablja beta karoten tako, da ga pretvori v vitamin A, ki zmanjšuje poškodbe DNK v kožnih celicah in s tem ohranja mladosten videz.

Ustrezni vnos kalija na površino kože, hrani kožo za pravilno oblikovanje kolagena. Okrepljene celice zagotavljajo večjo barierno zaščito, pred zunanjimi vplivi, in tako dajejo zdrav in revitaliziran videz kože. 

Kot mehanizem preživetja, je drevo prilagojeval uporabo pomembnih fito-spojin, da bi vzdrževal močno toploto in dolgotrajno izpostavljenost soncu. Podoben vgrajeni zaščitni mehanizem lahko prevedemo v kožo z uporabo zdravilnih ekstraktov rastlinskega izvora. 


PREDNOSTI


Regenerativna sposobnost razvijanja spojin iz korenin in stebel, je seme Moringa idealna sestavina za uporabo v kozmetiki, ki je namenjena za globoko kondicijo kože. Ker je naša koža v stalnem stanju obnovitve, je nujno, da jo napolnimo z močnimi vitamini in minerali. Tako kot se osušeno drevo osveži po dežju, je vaša koža lahko enako prežeta s prednostmi, jih vsebuje Moringa, ki je glavna sestavina v ampuli za nego obraza DETOX ANTISTRES.

ABS Moringa Pterygosperma Seed Extract zagotavlja močne antioksidativne lastnosti, ki zagotavljajo več kot samo vlažilne učinke na koži. 

Semenski ekstrakt je aktiven na celični ravni, izboljšuje molekularni izgled kože. Ekstrakt semena ABS Moringa Pterygosperma je pokazal na pozitivno sintezo kolagena. Povečanje proizvodnje kolagena lahko privede do izboljšanja integritete dermalno-epidermalnih stebrov in izboljšane starostne matrike. Iz teh razlogov lahko domnevamo, da je ABS Moringa Pterygosperma semenski ekstrakt  primeren za kozmetične aplikacije, namenjene povečanju sinteze kolagena, ki pomagajo pri zagotavljanju mlajše in bolj zdrave kože.

Dokazano je tudi, da se umazani delci, ki so v zraku ne oprijemajo kože v takšni meri, kot prej, ko nismo nanesli ampule Antistres Detox. Tudi po umivanju, nas sestavina ščiti pred umazanimi delci in s tem preprečuje staranje kože. 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code