Kdo stoji za temi pisanimi stranicami ter artikli, ki vam pomagajo postati boljše nohtne ter lepotne stilistke?

Prve korake po Nillandia.com trgovini je naredila Nina.

Nina obožuje lepšanje nohtov, svoje ima redkokdaj urejene, saj veste ''kovačeva kobila ...'' , ampak strankini nohti so pa vedno najlepšejši :). Ambiciozna že od malih nog. Trudi se ohranjati naravo po najboljših močeh, reciklirati vse kar se da, zato se ne čuditi, če boste dobili artikle v škatli za makarone :). Obožuje sladko vino in ter belo čokolado, tako da če jo želite presenetiti, s tem ne morete zgrešiti. Vedno je na razpolago, da vam pomaga, zato ji lahko pišete in karkoli vprašate na info@nillandia.com.
Zadaj za ekranom pa se skrivata še Boštjan (Ninin mož) ter Tanja, Ninina desna roka (ki je redkokdaj urejena*).
Boštjan skrbi, ko ima čas (po Nininem mnenju, ga ima vedno premalo), za urejanje spletne strani. Kadar kaj 'zašteka' je on prvi, ki je kriv :). 
Tanja je naš prijazni glas preko telefona. Če imate težave pri naročanju, jo brez sramu pokličite, 064 11 83 11. Če pa bi radi našo Tanjo videli v živo in vam svetuje pri nakupu, potem ste vabljeni na Kotnikovo 5, Ledina center. 
*Se sprašujete zakaj Nina nima nikoli urejene desne roke? Ker si je z levo roko zelo težko urediti desno, sploh če si delaš nohte sam. Kadar ima Nina čas, si uredi najprej levo roko, potem pa lahko mine tudi teden dni, da si uredi še desno :).