Potek nakupa

Izbira artiklov:

Menijska vrstica: v menijski vrstici so po kategorijah razvrščeni artikli, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini. Ob kliku na želeno kategorijo se vam bo odprla nova stran, kjer boste lahko podrobneje izbirali želeno kategorijo izdelkov.

*Akcija: tukaj najdete artikle, ki jih ponujamo po nižjih, akcijskih cenah. Ti artikli so tudi dodatno označeni z znakom, ki označuje količino popusta v primerjavi z redno ceno.

*Novi izdelki: tukaj so prikazani najnovejši artikli.

*Top prodaja: tukaj so prikazani najbolje prodajani artikli.

*glej odstavek 'Izbira artiklov'

Izbira želene kategorije artikla

V meniju zgoraj se vam ob kliku na kategorijo odprejo vse podkategorije želenih artiklov. Ob izbiri podkategorijo pridete do izbire artiklov v izbrani kategoriji

Izbira artiklov

Na strani z artikli lahko izberete artikel, ki vam ustreza.

Pregled artikla 

Ko ste na prejšnji strani izbrali želeni artikel, se vam odpre stran s podrobnostmi želenega artikla. V kolikor je artikel na zalogi ste z izbiro artikla zadovoljni, ga s pritiskom na gumb "dodaj v košarico" dodate v svojo nakupovalno košarico.

Obvestilo košarice

Ko želeni artikel dodate v košarico se vam prikaže obvestilo. S klikom 'Nadaljuj z nakupom' se bo obvestilo zaprlo in lahko boste nadaljevali z izbiranjem novih artiklov. Če boste kliknili na gumb 'Nadaljuj na blagajno' pa se obvestilo zapre in znašli se boste na strani za pregled vaše nakupovalne košarice.

Ogled artiklov v vaši košarici

Tukaj si lahko ogledate vse artikle ki ste jih dodali v vašo košarico. S klikom na gumb (+) lahko povečate količino želenega artikla, s klikom na gumb (-) pa količino želenega artikla zmanjšate. V kolikor želite artikel odstraniti iz košarice pa kliknete na gumb (https://png.icons8.com/ios/540/delete-filled.png).

Vpis podatkov za naročilo

Ko ste z izbranim zadovoljni in želite izvesti naročilo, preprosto nadaljujete na korak št. 1 Račun, kjer vnesete svoje podatke (ime, priimek, naslov,…) za izdajo računa in dostavo – lahko izbirate med 'Nakup kot gost' ali pa 'Ustvarite račun' (če ste že registrirani so pod korakom št. 1 'Naslovi', ki jih lahko urejate).

Nadaljujete na korak št. 2, kjer izberete način dostave. Izbirate lahko med 'Pošto Slovenije - PS' ali 'Osebnim prevzemom' (prevzem v naših prostorih v Ledina centru na Kotnikovi 5 v Ljubljani). Malce nižje lahko pustite tudi sporočilo, če želite (ta prostor ni namenjen za naročanje artiklov). V tem koraku je tudi povezava do pogojev poslovanja, ki jo morate, če želite oddati naročilo, na koncu odkljukati.

Ko ste odkljukali pogoje poslovanja nadaljujete na korak št. 3 na 'Izbira plačila'. Izbirate lahko med 'Bančnim nakazilom' (znesek za plačilo naročila plačate na naš TRR), 'Plačilom po povzetju' (znesek za plačilo naročila plačate ob prevzemu preko 'Pošte Slovenije' ali pri 'Osebnem prevzemu') in plačilom preko 'Paypala'.

Oddaja naročila

Pred izbiro enega izmed načinov plačila in s tem do zadnjega koraka to je 'Oddaje naročila', lahko še enkrat preverite vsebino 'Povzetka košarice', kjer lahko preverite pravilnost vašega naročila vključno s količino in ceno ter popravite morebitne napake. Na tej strani se lahko  vrnete  nazaj na korak opisan v prejšnjem stavku s pritiskom na 'Ostali načini plačila in povzetek košarice' ali pa vaše naročilo potrdite s pritiskom na gumb 'Naročilo z obveznostjo plačila' . S tem je naročilo oddano in pogodba sklenjena. O tem prejmete tudi potrdilo 'Podatki o naročilu' na vaš elektronski naslov. 

Shranjevanje naročila oziroma pogodbe

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v elektronski obliki nahaja na sedežu družbe Nina Ilovar Hribar s.p., Jakopičeva 9, Ljubljana. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@nillandia.com ali po pošti na naslov Nina Ilovar Hribar s.p., Jakopičeva 9, 1000 Ljubljana.