Decembrski lepotni paket: ZDRAVA KOŽA (DR. VOSS)

Nov izdelek

Vzami si čas samo zase.

Kvalitetna kozmetika je zelo pomembna.

Več podatkov

87,84 €

Na seznam želja

Več podatkov

Kozmetični izdelki dr. E. Voss so najvišje kakovosti ter koži zelo prijazni, saj zahvaljujoč najnovejšim dognanjem (in patentirani rešitvi) ne vsebujejo emulgatorjev, konzervansov, silikonov, parabenov, nanodelcev in etoksilatov, ki jih ureja Uredba o kozmetičnih izdelkih, ter izpolnjujejo vse zahteve harmoničnega negovanja kože.

Paket vsebuje 4 izdelke:

1. DR. VOSS DNEVNA KREMA

Krema LIA C 6® DAY CREAM ELEGANCE je nekoliko manj mastna dnevna krema za normalno, mešano, pa tudi zmerno suho kožo. 

S tri-slojnimi UVA filtri, ki se v kombinaciji z LMS »zasidrajo« v poroženeli plasti epidermisa (in ne prodirajo globje v kožo) ter z dodatno pomočjo »pametnega« lovilca prostih radikalov HDBM (20x močnejši od vitamina E), dosežemo skoraj 100% zaščito pred UVA.

Vsebuje tudi visoko učinkovite signalne peptide, ki delujejo kot spodbujevalci nastajanja novega kolagena in elastina (Matrixyl® in Idealift).

2. DR. VOSS NOČNA KREMA

LIA C 6® NIGHT CREAM ELEGANCE je nočna krema, namenjena intenzivni regeneraciji kože, saj spodbuja procese obnavljanja kože med spanjem. Vsebuje aktivne sestavine za glajenje gub, ki delujejo kot spodbujevalci kolagena in elastina (Matrixyl® in Idealift), aktivno učinkovino, podobno vitaminu A, pridobljeno iz morskega janeža (AROLEAT SAMPHIRA) ter signalne peptide. 
Krema je manj mastna in zato primerna za  normalno in mešano kožo. 

3. LCN ADVENTNI ČOKOLADNI KOLEDAR

4. LCN KREMA ZA ROKE

Krema za roke "Eleganten božič" je narejena iz gela aloe vere in karitejevega masla. Intenzivno neguje roke. Z zapeljivim vonjem maslenih piškotov. 

BONUS:

Paket je že zavit kot darilo.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Decembrski lepotni paket: ZDRAVA KOŽA (DR. VOSS)

Decembrski lepotni paket: ZDRAVA KOŽA (DR. VOSS)

Vzami si čas samo zase.

Kvalitetna kozmetika je zelo pomembna.