IZLET - KOZMETIČNI SEJEM BOLOGNA

IZLET - KOZMETIČNI SEJEM BOLOGNA

Eden izmed največjih kozmetičnih sejmov, je zagotovo sejem v Bologni. Definitivno priporočam obisk za dva dni, saj je tako velik, da si ga v enem samem dnevu ne morete ogledati. V soboto je za vsaj 150% ljudi manj, kot v nedeljo. V nedeljo je takšna gužva, da se premikate z množico in ne samostojno. Torej priporočam, da čim več stvari kupite že prvi dan. 

Z Blažko sva se odločili, da greva z avtobusom, da v miru piješ kavo in ''kao'' malo zaspiš. Vendar so frizerke in kozmetičarke zelo zgovorne, tako da se od spanja lahko kar posloviš. :)

Ne pozabite na udobno obutev ter kovček, kamor boste dajali reklamni material, ki ga bo kar nekaj.

Z Blažko sva se udeležili E.MI kotička, kjer nam je Ekaterian pokazala, kako se dela ombre ter kako se naredi 3D rožica. 

POGLEJ

Na spodnji sliki pa še zame najlepša stojnica. Tudi jaz bi imela takšne rože po stenah, res zelo lepo izgleda.

Prilagam MAPO sejma. 

Na sejmu vidite vse od frizerskih stvari, šovov, ogromne ponudbe, do proizvajalcev, ki iščejo poslovne parterje za nakup kozmetične opreme. V živo lahko vidite, kako se izdeluje zobna pasta, embalaža, šminke ...

Z Blažko sva bili navdušeni nad naravimi produkti za roke - naravi pilingi, maske ... ki jih dejansko lahko poješ.

Nakupili sva tudi nekaj ličil, MUD je imel 50% znižanje, našli pa sva tudi novo blagovno znamko Bronx, ki ima izjemne korektorje.

Prvič pa so tudi predstavili Polygel, ki sem ga komaj čakala, da ga dobim in preizkusim. In je top zadeva za izdelovanje nohtov.

Prebrskala sem tudi kar nekaj DIP sistemov za izdelovanje nohtov. Načeloma, so mi bili vsi podobni, ne bi mogla reči, da kakšna blagovna znamka odstopa.

V glavnem super doživetje, priporočam vsem.

Nina

1820 Comments